Restoran MOVE

Info

O nama

Splav Move se nalazi na reci i ujedno jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, sa neverovatnim pogledom na Kalemegdan, Stari Grad i ušće Save u Dunav. Inovativan i moderan, splav Move je za kratko vreme osvojio srca gostiju svojom kvalitetnom uslugom, odličnim noćnim provodom i naravno – vrhunskim gastronomskim specijalitetima.

Moderno dizajniran i uređen, splav Move predstavlja idealno mesto za sve tipove proslava – od jutarnje kafe i doručka uz blagi povetarac na reci, do poslovnih ručkova i nezaboravnih noćnih svirki koje se redovno organizuju. Splav Move je postao i event centar, gde možete organizovati sve tipove proslava, od rođendana i svadbe preko korporativnih ručkova i drugih svečanosti. Splav Move je pravi hedonistički kutak za sve vaše potrebe.

Splav Move nudi jelovnik u kome ćete pronaći razna gastronomska remek dela internacionalne kuhinje, kao i domaće, za one ljubitelje tradicionalnih ukusa. Marko Lalošević je glavni kuvar restorana splava Move, dipomirao je u Americi, na smeru Culinary Arts. Velika postignuća tokom rada u Americi su ga i podstakla da se vrati u Srbiju i prenese sva stečena znanja na restoran splav Move. Obrok možete upotpuniti čašom kvalitetnog vina iz bogate karte pića koju splav Move ima u ponudi.

Idealno mesto za vaše venčanje iz snova!

Bliži se najvažniji dan u vašem životu, a još uvek niste uspeli da pronađete lokaciju iz snova? Splav Move je savršen izbor! Prepustite sve nama, i budite bez brige. Kompletna organizacija venčanja u režiji stručnog osoblja, u kombinaciji sa nesvakidašnjim enterijerom koji oduzima dah – sve za vaš poseban dan! Doživite bajkovito venčanje sa pogledom na reku Savu, u magičnom ambijentu uz profesionalni tim koji će se pobrinuti za sve prateće stavke koje su potrebne da vaš dan bude dugo zapamćen od strane vas i naravno, vaših gostiju. Kvalitetna usluga, predivan ambijent i maestralna lokacija samo su neki od naših glavnih aduta. Kapacitet sedećih mesta za svečanim restoranskim banket stolovima je do 150 ljudi, a inače je kapaciteta do 300 ljudi. Uverite se u kvalitet naše usluge, doživite venčanje snova sa pogledom na lepote Beograda i reku Savu i naravno – živite srećno do kraja života!

Lokacija i parking

Najveći problem izlazaka u Beogradu je naravno parking! Splav Move je korak ispred svih! Svoj automobil možete parkirati na gradskom parkingu ispred splava, na kome će biti bezbedan u svakom trenutku, što predstavlja izuzetnu pogodnost za splav Move. Na prvom mestu su gosti i njihovo zadovoljstvo, i zato i kažemo da je splav Move je korak ispred drugih beogradskih splavova po pitanju kvaliteta usluge, kao i na svim drugim aspektima.

Ukoliko niste sigurni gde se nalazi – tu smo da vam pomognemo!

Splav Move je bivši splav Shake ‘n’ Shake, samo što je u potpunosti transformisan za potrebe jednog ovakvog modernog restorana.

Nalazi se na adresi Ušće bb.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

54 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jasmina
2 godine pre

Savrseno mesto, ceo prostor izgleda jako moderno. Hrana je jako ukusna, prelepo servirana.

Teodora
2 godine pre

Usluga je jako profesionalna I efikasna. Sve pohvale.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran MOVE

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja