Restoran Splav AMSTERDAM

Info

O nama

Otkrijte Magiju Na Reci Dunav.

Amsterdam je ekskluzivni splav / restoran smešten na prelepom Zemunskom keju, sa spektakularnim pogledom na reku Dunav. Tu smo da pružimo nezaboravno iskustvo i stvorimo savršen ambijent za sve posebne događaje. Bilo da planirate svadbu, rođendansku proslavu, godišnjicu ili bilo koji drugi važan događaj, Restoran Splav Amsterdam je idealno mesto za to.

Savršeno mesto

Naša prostorija elegantnog dizajna i odlične atmosfere pruža dovoljno mesta za smeštaj većih grupa gostiju, dok naša terasa omogućava da uživate u prelepom pogledu na Dunav i opustite se na svežem vazduhu.

Profesionalna usluga

Ponosimo se našim profesionalnim uslugama, visokim kvalitetom hrane i pića, kao i raznovrsnim menijem koji se prilagođava vašim preferencijama i budžetu. Bilo da želite da organizujete intimnu večeru za najbliže prijatelje ili veličanstvenu zabavu za stotine gostiju, naš tim će vam pomoći u svakom koraku organizacije. Sa bogatim iskustvom u priređivanju proslava, mi znamo kako da stvorimo atmosferu koja će zadovoljiti i najzahtevnije goste.

Posetite nas

Otkrijte zašto je Restoran Splav Amsterdam prva opcija za proslave u Beogradu. Poverite nam svoje posebne trenutke i dozvolite nam da se pobrinemo za sve detalje, kako biste se mogli opustiti i uživati u svakom trenutku.

Dopustite Splavu Amsterdam da vašu proslavu učini izvanrednom – vrhunski ambijent za nezaboravne trenutke u Beogradu.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran Splav AMSTERDAM

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja