Svečana sala DVE KULE

Info

O nama

O restoranu Dve Kule i njegovim salama bi se moglo mnogo pisati. Ali, najvažnije je reći da je naš restoran porodična firma sa višedecenijskom tradicijom i iskustvom u organizovanu venčanja i raznih vrsta proslava.

Restoran Dve Kule se nalazi u Ugrinovcima u ulici Zemunska 24. Naš prijatan ambijent je idealan za sve vrste svečanosti.

Raspolažemo sa dve sale – veća sala do 350 mesta, manja do 90 zvanica i obezbedjenim parkingom sa video nadzorom. Naš profesionalni tim spreman je na sve zahteve u cilju što boljeg organizovanja Vaše proslave. Nudimo vam vrhunsku domaću hranu i piće po pristupačnim cenama i atmosferu koja se ne zaboravlja.

Sa nama ne treba da brinete jer detalji su naša briga. Vaše je samo da zamislite, a čaroliju ćemo mi stvoriti.

Dolaskom u naš restoran možete završiti sve potrebno za Vaše venčanje. U razgovoru sa našim menadžerom možete angažovati muziku i fotografa za Vaše venčanje.

Restoran poseduje svoj parking za 50 automobila koji je pokriven video nadzorom.

WI-fi je besplatan u celom objektu.

Naš restoran ispunjava sve međunarodne HACCP standarde.

Kuhinja restorana

Nudimo Vam najrazličitije specijalitete, posebno pripremljene od strane naših profesionalnih kuvara, samo za Vas. Naše stučno i prijatno osoblje je tu da Vas usluži i da preporuku, kako biste svaki put izabrali pravi specijalitet po Vašem ukusu.

Volimo da kombinujemo tradicionalne specijalitete sa modernim jelima i stvaramo nesvakidašnju harmoniju ukusa.

Za Vas kuvaju profesionalci čija se kreativnost i strast prema ukusima oslikava u svakom jelu. Uz tri menija koje nudimo možete  sa našim menadžerom napraviti Vaš jedinstveni meni.

Sa našim menadžerom možete dogovoriti donošenje i skladištenje Vaše hrane ukoliko ne želite koristiti usluge naše kuhinje. Sve opcije cu moguće, od komepletno našeg menija ili našeg menija a Vašeg pečenja do toga da Vi dostavite kompletan meni.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ZEMUN, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

69 Komentara

 1. Sve preporuke! Mi smo jako zadovoljni, kao i nasi gosti. Sto se tice sale, jako prijatan ambijent, sa savrsenom organizacijom prostora i preglednosti, prelepom dekoracijom koja izgleda jako luksuzno i uz to umirujuce. Osoblje je jako prijatno i na usluzi, menadzer pun saveta i predloga. Sto se tice hrane veliki izbor kako domacih tradiionalnih jela tako i savremenih, za svaciji ukus.

 2. Jako lep restoran. Sa velikim parkingom koji je blizu sale. Prelapa sala, sa prijatnim ambijentom, jako lepo stilizovana i odlicnom dekoracijom koja se uz sve to odlicno uklapa. Uz to i mini terasica sa baldahinom za mali odomor na otvorenom. Sto se tice osblja, jako profesionalan tim koji odlicno obavlja svoj posao.. Hrana odlicnog kvaliteta, sa velikim izborom domacih tradicionalnih jela.

 3. Sve pohvale. Velika sala jako prijatnog ambijenta, sa prelepom rasvetom, dekoracijom stolova, posebno mladenackog stola. Konobari veoma ljubazni, stalno na usluzi.

 4. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Sala je odlicno stilizovana, akusticna, klimatizovana, prijatno osvetljena, jako velike preglednosti. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama. Usluga je odlicna, jako profesionalno osoblje. Sve preporuke!

 5. Sala sa privatnim parkingom, odlicnom organizacijom. Unutrasnjost sale sa jako prijatnim bojama, osvetljenjem. Dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo ambijent.

 6. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples, dekoracijom koja se prelepo uklapa u ceo prostor.. Hrana je preukusna i prelepo dekorisana.

 7. Sve preporuke. Unutrasnjost jako prijatnog ambijenta, sa prelepim osvetljenjem, jako lepom dekoracijom. Usluga profesionalna i efikasna.

 8. Jako lepa sala,na prelepoj lokaciji. Sala je prelepo stilizovan, sa jako lepom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo ambijent. Usluga je jako ljubazna, stalno na usluzi. Hrana preukusna, savrseno servirana. Sve pohvale.

 9. Unutrasnjost sale je prelepa, sa jako lepim i dekorisanim stolovima, odlicne preglednosti. Usluga je jako ljubazna i efikasna, stalno na usluzi. Hrana prelepo dekorisana i sveza. Sve preporuke

 10. Idealno mesto za proslavu vencanja. Unutrasnji prostor koji je prelepo dekorisan i stilizovan. Sa odlicnom uslugom.

 11. Sala sa prelepim ambijentom, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, koji je popunjen romanticnom dekoracijom i sjajnim osvetljenjem. Konobar jako ljubazni.

 12. Sala sa velikim brojem mesta, visok plafon, odlicna klimatizacija, rasveta. Osoblje jako iskusno i brzo.

 13. Prelapa sala, sa prijatnim ambijentom, jako lepo stilizovana i odlicnom dekoracijom koja se uz sve to odlicno uklapa. Ljubazni i nasmejani konobari.

 14. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru, odlicnom klimatizacijom.

 15. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne usluge, sa prijatnim i ljubaznim osobljem. Sve pohvale od mene.

 16. Sve pohvale! Sala sa prelepim ambijentom, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, koji je popunjen romanticnom dekoracijom i sjajnim osvetljenjem.

 17. Sve pohvale. Bili sam na proslavi vencanja u sali Dve kule i imam samo pohvale za ceo prostor, organizaciju i uslugu.

 18. Prelepo organizaovan i stilizovan prostor. Usluga je jako profesionalna.

 19. Sve pohvale za restoran i ceo tim koji je jako ljubazan i usluzan. Super smo se proveli.

 20. Sala na jako lepoj lokaciji, sjajnog izgleda i veoma sredjenog unutrasnjeg dela, sa prelepom dekoracijom stolova i prijatnom rasvetom.

 21. Divno mesto, sa velikim brojem mesta jako dobrom organizacijom i odlicnom uslugom.

 22. Profesionalan odnos prema svim gostima. Jedana od najlepsih sala za proslavu vencanja, sve izgleda drugacije i sa stilom.

 23. Sve mi se svidja, od celog prostora, do ambijenta, podijuma, savrsene dekoracije stolova, sa prelepim stolicama, romanticnim osvetljenje, efektima za ples i tortu.

 24. Sve pohavle, idealno mesto za proslavu vencanja. Unutrasnji prostor koji je prelepo dekorisan i stilizovan. Sa odlicnom uslugom.

 25. Mesto sa odlicnom uslugom i profesionalnom organizacijom. Hrana preukusna, sveze servirana.

 26. Sala je velika, pregledna i sa odlicnom organizacijom. Hrana vrlo ukusna, sa velikim izborom jela.

 27. Sve pohvale. Sala sa ljubaznim konobarima, jako ukusnom i dekorisanom hranom.

 28. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom.

 29. Savrseno organizovan prostor, prelepo stilizovan, sa jako prijatnom atmosferom. Hrana vrhunskog kvaliteta.

 30. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru. Odlicna hrana i vrhunska usluga.

 31. Divno mesto sa odlicnom uslugom, jako ljubaznim konobarima koji su stalno na usluzi.

 32. Sala na odlicnom mestu, sa ljubaznom uslugom i odlicnom hranom.

 33. Preporuka, prelep prostor, sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 34. Sala sa velikim brojem mesta, sjajno organizovanim prostorom i jako prijatnom atmosferom. Sve pohvale.

 35. Sale jako prijatan ambijent, sa savrsenom organizacijom prostora i preglednosti, prelepom dekoracijom koja izgleda jako luksuzno i uz to umirujuce. Osoblje je jako prijatno i na usluzi. Hrana prelepo servirana i sveze posluzena.

 36. Prelepa sala sa velikim brojem mesta, unutrasnjost jako prijatnog ambijenta.

 37. Sala sa parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija.

 38. Sve pohvale Restoran sa prelepim ambijentom, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, koji je popunjen romanticnom dekoracijom i sjajnim osvetljenjem. Ceo restoran je pregledan i odlicno organizovan. Pohvale i za osoblje koje savrseno obavlja svoj posao, stalno na usluzi.

 39. Sala sa parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete…

 40. Prelepo, savrseno organizovan prostor, prelepo stilizovan, sa jako prijatnom atmosferom. Hrana vrhunskog kvaliteta, sa jako velikim izborom domace i strane kuhinje, sa savrsenim poslasticama. Sve preporuke!

 41. Jako lep restoran za proslavu vencanja, sa prelepim ambijentom i velikim i stilizovanim prostorom. Osoblje je jako ljubazno i nasmejano.

 42. Odlican! Sto se nas tice idealno mesto ukoliko zelite da Vam vencanje izgleda kao iz bajke. Sve je savrseno uklopljeno, od prostora, ambijenta, osvetljenosti koja ceo prostor cini jako romanticnim, uz to i cvetna dekoracija..Nasmejano i ljubazno osoblje koje je tu za Vas i odlicne domace tradicionalne i savremene kuhinje!

 43. Sve pohvale, prelep restoran sa savrsenom organizacijom i odlicnom hranom!

 44. Sjajno mesto za proslavu vencanja, sa odlicnom organizacijom, prelepim delom za ples uz savrseno osvetljenje i dekoraciju koja se uklapa uz sve to.

 45. Sve pohvale! Svaki detalj je savreno uklopljen uz ceo prostor. Hrana jako ukusna i pri tome dekorisana, sa velikim izborom pica.

 46. Sve mi se svidja, od celog prostora, do ambijenta, podijuma, savrsene dekoracije stolova, sa prelepim stolicama, romanticnim osvetljenje, efektima za ples i tortu..Sve pohvale od mene!

 47. Jako lep restoran! Sa velikim parkingom za goste, odlicnom salom, koja je uredjena sa velikim stilom, uz to i prelepom dekoracijom celog prostora i stolova sa prelepim escajgom, svecnjacima, cvecem..Odlicnom hranom, poslasticama i vocnim stolom.

 48. Prelep restoran, sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom

 49. Sve pohvale za restoran i ceo tim koji je jako ljubazan i usluzan. Super smo se proveli!

 50. Sve pohvale! Super smo se proveli, odlicna atmosfera, jako ljubazno osoblje.

 51. Lep i stilizovan restoran, sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja i odlicnim i ljubaznim timom. Sve preporuke.

 52. Prelep restoran, sa velikim parkingom za goste, oslicnom i preglednom slaom. Jako ukusna hrana, sa velikim izborom domacih jela.

 53. Sve preporuke. Jako lep restoran odlican za odrzavanje vencanja, sa velikim parkingom, odlicnom i stilizovanom salom, ljubaznim i profesionalnim osobljem, veliki izbor razlicitih menija i pica..

 54. Prelepo uredjen i stilizovan prostor, jako prijatnog ambijenta.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svečana sala DVE KULE

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja